Matematik

Matematik B

06. maj 2009 af chesh-2-chesh (Slettet)

Hej alle sammen.

 Jeg har noget matematik opgaver, håber i kan hjælpe mig. opgaverne ligger som vedhæfte.


Svar #1
06. maj 2009 af chesh-2-chesh (Slettet)

her er opgaverne

Vedhæftet fil:matB.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2009 af Duffy

Hvad er problemet?


Svar #3
06. maj 2009 af chesh-2-chesh (Slettet)

jeg har noget matematik opgaver, som har problem med at lave dem.


Svar #4
06. maj 2009 af chesh-2-chesh (Slettet)

opgaverne ligger også på den hjemmeside.

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF07/Eksamen/Opgaver/070814_opgave_HFE_072_matB.ashx

opgave 10,11,12,13, som jeg mangler


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2009 af acpacp (Slettet)

hvad er det du har svært ved.?


Svar #6
06. maj 2009 af chesh-2-chesh (Slettet)

i opgave 10

a) fik jeg resultatet b= 290,871 og a= 0,855671 ved hjælpe regretion.

 og b) har jeg regnet ud ved hjælpe formlen t½= log(½ )/ log(a)= log½ / log(0,855671)= 4,45.

jeg ved ikke om det er rigtig. hvis det er rigtig hvad er betydning ad denne konstand. og

hvormange procent falder holdbarheden, når temperatur øges med 2 grad.


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. maj 2009 af Duffy

a)  Korrekt

b) Korrekt

c) -26,78% dvs et fald på 26,78%


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. maj 2009 af Duffy

Opgave 11 b = k•v2
 

Opgave 12

a) Tangenten i (3, f(3))  er y = 1.667x + 4,8028

b) Tegn grafen for at få et overblik
 

Opgave 13

 108 cm Dette er målets højde.

Mål-bredden er  120 cm

b) Arealet af målrammen er 8640 cm2

(fundet vha Graph 4.3).
 


Skriv et svar til: Matematik B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.