Matematik

Lommeregner

09. maj 2009 af pedenwind (Slettet)

Hej.. er der nogen der kan finde tid til a lave en nogelunde guide til hvordan man skriver forskellige formler ind på TI-89 ?

fx.

solve(3634-12/x*3=38,x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af biqqu (Slettet)

differentere: d(x^2+4x+5,x)=....

integrere (finde stamfunktion) ∫(x^2+3x+8,x)=...

TEgn en graf: grøn knap, F1..

Dem gør jeg mest brug af..


Skriv et svar til: Lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.