Matematik

isoler fra ligning

09. maj 2009 af birthe_non (Slettet)

Hejj

jeg kan ikke se hvordan man isolerer s ud fra denne ligning p= 4/(r+s)

s= (4/p)  -r

nogen som vil være så hjælpsomme at løse ligningen trin for trin ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2009 af Isomorphician

p = 4/(r + s)

Gang med (r + s) på hver side:

(r +s)p = 4

Del med p på hver side:

r + s = 4/p

Træk r fra på hver side:

s = (4/p) - r


Skriv et svar til: isoler fra ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.