Matematik

første mat afl. i år.

09. maj 2009 af NejTilSvampe

 Jeg har allerede lavet én tråd, men trænger til at få rettet den sidste opgave. Jeg vil også være taknemmelig hvis i gider kigge på de andre opgaver men først og fremmest den sidste, jeg er ik så god til den slags :P

Jeg har skiftet uddannelse så det er min første mat aflevering på min nye skole, så den skal være vanvittig god før jeg tør aflevere den xD

Vedhæftet fil: STX Matematik B2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af biqqu (Slettet)

kan du ligge den i doc, istedet for docx også?


Svar #2
09. maj 2009 af NejTilSvampe

 #1 - Sågerne, men billederne er måske lidt malplaceret når man konverterer det.

Vedhæftet fil:STX Matematik B2.doc

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2009 af kieslich (Slettet)

opg 6. jeg får P(x) = 7,26*1,4702x      , a stemmer med dine tal men 7,26 ≠ e1,6.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2009 af kieslich (Slettet)

opg. 9.  a = 1,0679   =>   r = a - 1 = 0,0679 = 6,79%   antallet stiger med 6,79% om året.


Svar #5
09. maj 2009 af NejTilSvampe

 #3 - det gjorde jeg også da jeg brugte regression på TI-89  Men så gjorde jeg det i graphmatica bagefter og fik den der står i dokumentet. Bagefter samlignte jeg graferne med punkterne og den jeg har skrevet er langt mere præcis. Se figur 1

#4 - tak det var en dejlig tilføjelse =)


Svar #6
09. maj 2009 af NejTilSvampe

 Hvad med opg. 10 noget at tilføje der?


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. maj 2009 af kieslich (Slettet)

#6 se mail


Svar #8
09. maj 2009 af NejTilSvampe

 Kieslich tusinde tak. =)


Skriv et svar til: første mat afl. i år.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.