Matematik

Facitliste Mat A december 2008

09. maj 2009 af US05 (Slettet)

Jeg har regnet opgaverne fra skriftlig matematik A fra 12. december 2008 som træning til eksamen. For at få noget ud af det ville jeg dog gerne kunne tjekke resultaterne. Hvis der er nogen der har en facitliste - altså med resultater uden udregninger - ville jeg gerne have den så jeg kan finde fejl og vide hvor jeg skal være opmærksom.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af frkbel (Slettet)

uden hjælpemidler:

Opgave 1:
(0,-5) og (-1,0)

Opgave 2:
y=1*x+2 dvs: y=1x+2

Opgave 3:
s=(4/p)-r

Opgave 4:
(1/14)(2x-1)+k

Opgave 5:
y=2x-1

Det er hvad jeg har fået dem til, er ikke helt hundrede% desværre...


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af frkbel (Slettet)

med hjælpemidler:

Opgave 6 a:
s=(-1/3)

Opgave 6 b:
7

Opgave 6 c:
[(-4/5);(8/5)]

Opgave 7a:
Vinkel A: 26 grader
Trekantens areal: 69

*Opgave 7b:
MB=14.63

Opgave 8a:
y=-2.169*x+502.22

Opgave 8b:
afvigelsen svarer til et halvt års forskydning

Opgaveen 9a:
20023

Opgave 9b:
år 2036 (33 år efter)

Opgave 10a:
74.6 grader imellem de to planer

Opgave 10b:
(1.4.0) for t=-3

Opgave 11a:
133.333

Opgave 11b:
7330.38

Opgave 12:
de to koordinater:
(4.19 , 2.34) og (2.09 , 3.82)

Opgave 13a:
L=89.33950*0.059986^(802519*t)

Opgave 13b:
..............

Opgave 14a:
V=(x*(x+3)*(125))/(x*(x+3))
 

Opgave 14b:
((250)/(x+3))+x^2+3x+((250)/(x))

Opgave 15:
blabla

Opgave 16b:
k=0 og k=-32

den opg ved stjerne har jeg ikke fået rettet, de andre er fuldstændige rigtige!


Svar #3
10. maj 2009 af US05 (Slettet)

Tusind tak! Det var til stor hjælp! Hvis der er andre der skal bruge det vil jeg lige rette hvad jeg tror er et par slåfejl:

Opg. 1 (5,0) og (-1,0)

Opg. 4 (1/14)*(2x-1)^(7)+k

Opg. 13 a. L(t)=98,34*0,059986^0,80252^t      b. 90,48 cm, 5,18 år


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2009 af frkbel (Slettet)

jepsen det var et par fejl, sorry :) Håber det gik godt idag!


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2010 af snydeo (Slettet)

 Hvordan bestemmer du opg. 13b?


Skriv et svar til: Facitliste Mat A december 2008

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.