Fysik

Gitterligningen.

10. maj 2009 af lalida (Slettet)

jeg har en opgave, som volder mig en del problemer..
Jeg ved, jeg skal bruge gitterligningen, men jeg ved ikke helt, hvilke tal, jeg skal indsætte i:

λ = (d*sin(φn)):n

Vedhæftet fil: laserpen.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af mathon

der er tale om 1. ordens afbøjning

λ = d*sin(θ1)/1 = (2,66*103 nm)*sin(29,8°) ≈ 1322 nm


Svar #2
10. maj 2009 af lalida (Slettet)

Hvorfor 103?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2009 af mathon

1 µm = 103 nm


Skriv et svar til: Gitterligningen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.