Matematik

regression

10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

Ihhh.. min computer (exel) giver en anden forskrift når jeg laver regression og min lommeregner (TI89) en anden. Det drejer sig om denne opgave (se vedhæftede fil) 


Svar #1
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 vedhæftet:

Vedhæftet fil:Opgaver.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

Hmm, jeg får y = 0,5833x+14,626. Tror du ikke, der er tale om en tastefejl?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Prøv evt. at vedhæfte regnearket


Svar #4
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 Jeg får det som #2 på exel, men ikke min TI-89.

List 1: 100,200,400,800,1500

List 2: 47,45 ; 103,12 ; 215,36 ; 447,81 ; 869,13

F4 - Regressions - LinReg(ax+b) - Enter - Xlist: list 1 og Ylist list 2 (den er rigtig indstilliet) - enter:

a=0,5932

b=-21,9235

r^2: 0,999857

r: 0,999928


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

#4: 863,13 og ikke 869,13 i List 2 :)


Svar #6
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 så får jegt b=-19,0723 :s


Svar #7
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 #2 hvordan får du +14


Svar #8
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 se bilag

Vedhæftet fil:regression, svømning.xls

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

#8 Det er korrekt. Jeg får det samme på TI.


Brugbart svar (0)

Svar #10
10. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

#7: således......

dvs., at b = -14,626 :)

Vedhæftet fil:SP.dk - graf.xls

Svar #11
10. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 #9 så det jeg har lavet på exel er korrekt? Og det er bare min 89'er der driller?

#10 hehe :)


Skriv et svar til: regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.