Matematik

isolér d

11. maj 2009 af biqqu (Slettet)

Jeg isolér den til: d=(P/t*f^2) eller er det d=((P/t))/f^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Det afhænger af den oprindelige ligning...


Svar #2
11. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 f^2=P/d*t


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2009 af ibibib (Slettet)

d = P/(t·f2)


Svar #4
11. maj 2009 af biqqu (Slettet)

 hov undsakyld min fejl.. den hed f^2=kvdr(P/d*t)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2009 af ibibib (Slettet)

d = P/(f4·t)


Skriv et svar til: isolér d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.