Matematik

ridning

12. maj 2009 af mojne1 (Slettet)

jette stiller op i en springkonkurrence hun skal ride på en let bane på i alt 525 meter fra start til slut

på en let bane bør jette ride med en gennemsnitlig fart på 350 meter per minut

Hvor mange meter skal jette ride på et sekund med denne fart ?

Hvor mange sekunder vil det tage det at ride banen ?

Angiv jettes fart som km/t


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. maj 2009 af webnord (Slettet)

350 / 60 = 5,833 m/sek

525 / 5,833= 90 sek eller 1, 5 min eller 1 min og 30 sek.

5,833*3600 = 21km/t
 


Svar #2
12. maj 2009 af mojne1 (Slettet)

hvor har du 3600 fra ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. maj 2009 af mathon

(350 m/min) = (350 m/(60 s)) = (35/6) m/s ≈ 5,8 m/s
((35/6) * 3,6 km/t) = 21 km/t

(fra fysik ved du: (1 m/s) = (3,6 km/t))

tid = (525 m)/((35/6) m/s) = 90 s


Svar #4
12. maj 2009 af mojne1 (Slettet)

ja og tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2017 af andersv9 (Slettet)

Spændende regnestykke .. 

MVH


Skriv et svar til: ridning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.