Fysik

watt til db

13. maj 2009 af *-fischer-* (Slettet)

Jeg har eksempelvis en boomblaster, der har en udgangseffekt: 200 Watt PMPO
 

hvad er det er i db?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2009 af mathon

ΔL = 20*log(p/po)     

ΔL = 20*log((200 W)/(10-3 W)) ≈ 106 dB

hvor
ΔL er det relative lydniveau
p er den større effekt, [p] = W
po er den internationalt fastlagte sammenligningsværdi 1 mW
 


Svar #2
13. maj 2009 af *-fischer-* (Slettet)

kanon fedt :D


Skriv et svar til: watt til db

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.