Matematik

haster mat svar ang. eksponentiel a

14. maj 2009 af 215 (Slettet)

 hvad kaldes a i funktionen f(x) =  b* a^x

er det ik fremskrivningsfaktoren, eller er det grundtallet ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2009 af kieslich (Slettet)

i en eksponentiel funktion f(x) = ax  kaldes det grundtallet. Ved eksponentiel vækst g(x) = b*ax kaldes det fremskrivningsfaktoren. Men ofte bruges begge ord ved begge typer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2009 af trinebf (Slettet)

jeg ville sige fremskrivningsfaktor eller vækstraten


Svar #3
14. maj 2009 af 215 (Slettet)

 i min opg. står der udvikling.. skal jeg tage det som vækst...


Skriv et svar til: haster mat svar ang. eksponentiel a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.