Matematik

Ydelses formel, haster lidt

18. maj 2009 af Milu1 (Slettet)

Sidder her med en afleverering om Annuitet og kan simpelthen ikke huske ydelsesformlen eller finde den nogen steder.

Nogen evt. kan hjælpe, på forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. maj 2009 af Fnulle00 (Slettet)

G=y·((1-(1-r)-n)/r)


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. maj 2009 af ibibib (Slettet)

G=y·(1-(1+r)-n)/r


Svar #3
18. maj 2009 af Milu1 (Slettet)

Nu spørger jeg nok dumt, men står g for ydelse, for den plejer da at hede y


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. maj 2009 af ibibib (Slettet)

y er ydelsen og G er hovedstolen (den oprindelige gæld)

Formlen kan også skrives

y=G·r/(1-(1+r)-n)


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. maj 2009 af keg (Slettet)

kaldes også for GRYN-formlen, da alle bogstaver indgår i formel


Svar #6
18. maj 2009 af Milu1 (Slettet)

Super, mange tak :)


Skriv et svar til: Ydelses formel, haster lidt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.