Matematik

hvorfor F(x)=0 og ikke f(x)=1

18. maj 2009 af Gis (Slettet)

jvorfor erdet interessant at lave opskrifter til at kunne løse ligninger af typen hvorfor F(x)=0 og ikke foreksempel f(x)=1 har fået dette spørgsmål og er rimeligt blank håber der er en der vil hjælpe på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2009 af morell18 (Slettet)

f(x)=0 er løsnig til et andengradpylonom nulpunkter skæringspunkter med x- aksen i (0,x) hvorimod f(x)=1 endeligt bare fortæller hvad x kordinaterne når kordinaterne er lig med 1.


Skriv et svar til: hvorfor F(x)=0 og ikke f(x)=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.