Matematik

et par spørgsmål

19. maj 2009 af morell18 (Slettet)

hej vil høre om der er nogen som kunne fortælle mig beviset om at en potensfunktion bliver en ret linje på et dobelt logaritmisk papir.

et andet spørgsmål er om hvordan man kan få noget af en mundtlig eksamen til at gå med at sankke om regnergler for potenser? det er en del af et eksamens spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

y=b*x^a (=)

log(y) = log(b*x^a) (=)

log(y) = log(b)+log(x^a) (=)

log(y) = a*log(x)+log(b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2009 af himsen (Slettet)

#0

Du kan bevise regnereglerne.. Så går der da et par minutter


Skriv et svar til: et par spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.