Fysik

Lys og brydning,,Haster

25. maj 2009 af Chris2009 (Slettet)

Lys og brydning

nplexi luft * nluft plexi = 1
Hvorfor hænger det sammen??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2009 af Jerslev

#0: At produktet af de to brydningsforhold er 1. Energibevarelse.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2009 af mathon

sin(θ1)*n1 = sin(θ2)*n2

sin(θ1)/sin(θ2) = n2/n1 = n1 2

sin(θ2)/sin(θ1) = n1/n2 = n2 1 = 1/n1 2

n1 2 * n2 1 = 1


Skriv et svar til: Lys og brydning,,Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.