Matematik

Lidt hjælp bedes.

26. maj 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Sidder og nusser over opg 2 i denne: http://peecee.dk/upload/view/172207
 

En der venligst kan/gider hjælpe? :-)

Tak på forhånd!


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. maj 2009 af Dynin (Slettet)

#0

ad første del af opg 2: Hvordan er c→q(c) oprindeligt defineret?

ad anden del af opg 2: p=3, r=-2*3y (y er overstreget) så (som givet teksten) er c mindste når c=-r/(2p)=...


Svar #2
26. maj 2009 af Fnulle00 (Slettet)

summen af kvadratet er angivet til at være

c=(y1-c)^2+(y2-c)^2+(y3-c)^2


Brugbart svar (2)

Svar #3
26. maj 2009 af Dynin (Slettet)

#2 gang parenteserne ud q(c)=(y1-c)^2+(y2-c)^2+(y3-c)^2=(y12+c2-2cy1)+... og saml leddene


Svar #4
26. maj 2009 af Fnulle00 (Slettet)

ok :-)

kan du svare mig på hvorfor jeg får oplyst et andengradspolynomium? Hvad skal jeg bruge den information til? :-S du ved ligningen med y=px^2....


Brugbart svar (2)

Svar #5
26. maj 2009 af Dynin (Slettet)

#4 q(c) bliver et andengradspol i c ... man holder y1, y2 og y3 faste og som jeg skrev i #1 er y=q(c)=px2+rx+s med p=3, r=-2*3y (y er overstreget)


Skriv et svar til: Lidt hjælp bedes.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.