Matematik

Elforsyning. matematikopgave hjælp

27. maj 2009 af miss-wiecker (Slettet)

Hej allesammen.

har fået denne opgave, og så ville jeg lige høre om der var nogle der havde den liggende (løst)

Eller om nogle havde en lignene opgave liggende?

håber i kan hjælpe mig.

(opgaven er vedhæftet)

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Opgave_1.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. maj 2009 af DennisDeH (Slettet)

Du kan jo bare stille spørgsmål til de opgaver du har problemer med ;)

Det ligner en opgave din lærer har lavet (evt ud fra nogle gamle eksamensopgaver), så jeg tror næppe du finder et løst opgavesæt herinde.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. maj 2009 af Kavu (Slettet)

 Elforsyning er et opgavesæt udleveret af ministeriet i år... VI har fået det samme


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. maj 2009 af DennisDeH (Slettet)

Nå for sevren da. Så er der nok endnu ikke nogen der har løst det ;).


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. juni 2009 af charlottebi (Slettet)

jeg har fået samme opgave og jeg har kun løst opgave a helt færdigt, og noget af opgave b, fatter ikke ret meget af de andre, har du selv fået løst noget af den?


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. juni 2009 af XabdullahX (Slettet)

Har brug for hjælp til opgave C


Brugbart svar (1)

Svar #6
02. juni 2009 af DennisDeH (Slettet)

Jeg er igang med at udarbejde en løsning til den, der tilsyneladende en del der har problemer med den ;)


Brugbart svar (1)

Svar #7
02. juni 2009 af XabdullahX (Slettet)

Mange tak :)

har ingen ide om hvad jeg skal :S

Synes ik jeg har nok info


Brugbart svar (2)

Svar #8
02. juni 2009 af DennisDeH (Slettet)

Du har alle de informationer du skal bruge, faktisk har du flere end du behøver :). Min løsning er 100% korrekt, og er dokumenteret med en del mellemregninger (og tekst) så det er lettere at forstå. Den er lavet med c=12,8m og R=626N.

http://peecee.dk/upload/view/173445


Brugbart svar (1)

Svar #9
03. juni 2009 af charlottebi (Slettet)

#8 må jeg spørger hvordan du ved at din løsning er 100 % korrekt? Jeg har nemlig fået at vide at jeg skal bruge enhedsvektore til at løse opgaven.


Brugbart svar (1)

Svar #10
03. juni 2009 af XabdullahX (Slettet)

#9  Der kan jo være flere metoder, men de fører frem til den samme løsning :)


Brugbart svar (1)

Svar #11
03. juni 2009 af charlottebi (Slettet)

Har lige fundet ud af at det passer meget godt med mine resultater selvom jeg har gjort det på en anden måde, så det er rigtigt nok.


Brugbart svar (1)

Svar #12
04. juni 2009 af charlottebi (Slettet)

 Til miss-wiecker

Har du fået løst nogle flere af opgaverne?


Brugbart svar (1)

Svar #13
05. juni 2009 af maybe-monkey (Slettet)

nogen der har fået kigget på opgave f endnu. jeg er nemlig meget i tvivl om hvordan jeg skal løse den..


Brugbart svar (1)

Svar #14
05. juni 2009 af charlottebi (Slettet)

#13 Jeg har samme problem, jeg har prøvet lidt forskelligt men kan ikke få det til at passe


Brugbart svar (1)

Svar #15
05. juni 2009 af DennisDeH (Slettet)

I skal bare integrere funktionen f vha. den oplyste formel fra a=0 til b=50 ?


Brugbart svar (1)

Svar #16
05. juni 2009 af charlottebi (Slettet)

#15 kan du ikke prøve at vise hvordan? Jeg har prøvet men kan ikke få det til at passe, jeg har nemlig et graf program der kan regne længden af parabelbuen og det resultat jeg får, passer ikke med det resultat grafprogrammet finder frem til.


Brugbart svar (1)

Svar #17
05. juni 2009 af DennisDeH (Slettet)

Jeg har lige lavet et udkast til opgave c-g i Mathcad og jeg tør næsten garantere 100% på at de er rigtige alle sammen ;).


Brugbart svar (1)

Svar #18
05. juni 2009 af DennisDeH (Slettet)

#16 Prøv at se i den fil jeg har lagt op hvordan jeg gør :). (beklager at formateringen af opgaven gik i kage :s)


Brugbart svar (1)

Svar #19
06. juni 2009 af maybe-monkey (Slettet)

Takker jeg havde åbentbart gjort det rigtigt bortset fra en lille taste fejl(virkelig dumt)


Brugbart svar (0)

Svar #20
07. juni 2009 af maybe-monkey (Slettet)

jeg troede jeg havde lavet opgave b men nu kan jeg se at jeg har lavet en fejl..

det jeg havde tænkt mig at gøre var at dele selve stoplen op som en firkant me 2 trekanter på hver side som jeg så kan trække fra..

men den øverste del har jeg lidt problemer med da jeg ikke helt kan se hvordan jeg skal kunne regne arealet af det grå.. eller det hvide for at kunne trække dette fra..

håber der er nogen der ligger inde med en smule hjælp..


Forrige 1 2 Næste

Der er 28 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.