Matematik

Please hjælp mig ;(

27. maj 2009 af blobbi (Slettet)

Hvad er 4x2 + 7/3


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2009 af blix (Slettet)

mener du 4*2 (gange?)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2009 af Patricia01 (Slettet)

10,33?

- hvis det er det du spørg om?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2009 af NejTilSvampe

 4*2 = 8

8+7/3 = ((8*3)+7)/3 = (24+7)/3 = 31/3 = 10+(1/3)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. maj 2009 af Patricia01 (Slettet)

(4*2) + (7/3)

8 + 2,33 = 10,33

- Sådan jeg forstår dit spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2009 af sHastrup (Slettet)

8+7/3=24/3+7/3=31/3


Svar #6
27. maj 2009 af blobbi (Slettet)

Neeei ! ,  


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. maj 2009 af NejTilSvampe

 nårh, du mener (4*2+7)/3 ?  okay fair nok, men næste gang husk parenteserne!

4*2+7 = 15

15/3 = 5


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. maj 2009 af bmla (Slettet)

4x2 + 7/3 = 0

Måske sådan? I så fald er x = -7/24


Skriv et svar til: Please hjælp mig ;(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.