Matematik

y´ = b - a * y

28. maj 2009 af Scsa (Slettet)

Nogle der har beviset for løsningen? Synes ikke rigtig at jeg kunne finde den nogle steder.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2009 af peter lind

Løs først ligningen y'=-ay. Dette kan gøres ved brug af separation af variable. Dernæst gæt på en løsning y= k en konstant. Sæt ind i ligningen og du får bestem konstanten. Summen af de 2 løsninger er den fuldstændige løsning.


Svar #2
28. maj 2009 af Scsa (Slettet)

smart :-) det prøver jeg lige


Svar #3
28. maj 2009 af Scsa (Slettet)

tak


Skriv et svar til: y´ = b - a * y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.