Matematik

integral regning ud fra en graf

31. maj 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

Hey derude,

er der nogen der kan forklarer mig, hvordan opg. 5, i dette link skal løses ?

www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080514_opgave_HFE_081_matB.ashx

På forhånd taak. :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2009 af NejTilSvampe

 ja' den har jeg vidst forklaret i din tråd "differential regning". Er der noget du ikke forstår i den?


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2009 af MN-P (Slettet)

f'(x) = 0

tangenten til grafen har hældning 0, den er altså vandret.

Indtegn den vandrette tangent og aflæs hvor den rører grafen.

Så vidt jeg kan se er det i x=2

f'(x) = 1

tangenten til grafen har hældning 1,( et felt til højre og et op).

Indtegn en linie med hældning 1, paralelforskyd til linien tangerer kurven og aflæs hvor den rører grafen.

Så vidt jeg kan se er det i x=4 men det er lidt usikkert da leg kke sidder med en original tegning.


 


Skriv et svar til: integral regning ud fra en graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.