Fysik

Kræfter

31. maj 2009 af maya983 (Slettet)

Hej! =) Jeg skal være i stand til at tale om kræfter i cirka 8 minutter... Min opgave lyder således: "Forklar om kræfter, tyngdekraft og sammensætning af kræfter."

Det er ikke lige mit stærkeste emne, så er der nogen, der har nogle ideer til, hvad man kunne snakke om? F.eks. inden for førnævnte stikord, men også bare generelt under emnet "kræfter". På forhånd tak =)


Svar #1
31. maj 2009 af maya983 (Slettet)

og glemte lige... Vil også meget gerne høre, hvis nogen har nogle ideer til perspektivering =)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2009 af mathon

sammensætning af kræfter:
Fres = F12 + F22 + 2*F1*F2*cos(v)

opløsning af kraft, F, i retningerne φ1 og φ2
F1 = (F/sin(φ12)*sin(φ2)

F2 = (F/sin(φ12)*sin(φ1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2009 af Maria X91 (Slettet)

Kræfternes parallelogram er også meget godt at komme ind på under sammensætning af kræfter.


Skriv et svar til: Kræfter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.