Matematik

differentiation

01. juni 2009 af richgirl (Slettet)

Hej

Jeg har fået til opgaven, at udlede en regneregel for differentiationen.

Nogen kan hjælpe mig i gang, please???

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2009 af mathon

regneregler for differentiation med hensyn til x:

(f ± g)'(x) = f '(x) ± g'(x)

(f(x)*g(x))' = f '(x)*g(x) + f(x)*g'(x)

((f(x)/g(x))' = [f '(x)*g(x) - f(x)*g'(x)]/g²(x)

f(g(x))' = f '(g(x)*g'(x)


Svar #2
01. juni 2009 af richgirl (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.