Matematik

løs 2. grad

02. juni 2009 af 215 (Slettet)

 nogen som kan via udregninger forklarer hvordan jeg løser x i en andengrads ligning ....


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0:

hvor d = b^2-4ac


Svar #2
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

 hmmm når... er det bare det... troede at jeg skulle bruge nulregel. osv..... men bruges rodformlen ike kun til at finde rødder men også isoler...


Svar #3
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

 hmmm hvad gør jeg så forkert ? 


Svar #4
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

<p>&nbsp;hmmm hvad g&oslash;r jeg s&aring; forkert ?&nbsp;</p>


Svar #5
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

 upload funktion virker ikke 
http://peecee.dk/upload/view/173314


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. juni 2009 af NejTilSvampe

  215, det hænger overhovedet ikke sammen på nogen måde.. hvad siger opgaven helt præcist. Hvorfor har du pludselig 2 funktioner og hvorfor er g(x) = F(x) ???


Svar #7
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

Bestem kordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem parablen f og linen g


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. juni 2009 af NejTilSvampe

 ah okay 

jammen så er det rigtigt nok. du glemmer bare at -2,5^2 = 6,25  

 så D=6,25-4*(-0,5)*3= 6,25+6 = 12,25 > 0


Svar #9
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

 hmm calc siger -


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. juni 2009 af NejTilSvampe

ja' det jo klart, men du er vel klar over at x^2 har to løsninger ikke? den ene er -6,25 og den anden er 6,25.

såfremt x≠0


Svar #11
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

 hmm... ja....jamen den burde da sige det ene or det andet... hvilket min normalt gør


Brugbart svar (0)

Svar #12
02. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#10: ± 0. =)

#11: Løs den i hånden?


Brugbart svar (0)

Svar #13
02. juni 2009 af NejTilSvampe

 215, det kan jeg ikke hjælpe dig med. Men stol på at jeg siger sandheden =) 

Jeg kan kun sige at min lommeregner laver også sådanne nogle tricks, men hvis man bruger solve( funktionen så skulle man være sikker på den kommer med alle mulige løsninger.


Brugbart svar (0)

Svar #14
02. juni 2009 af NejTilSvampe

 #12 - okay nu strammer du den vidst :P


Svar #15
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

hvis jeg solver det fra starten, ja så får jeg 2 results men hvorfor solve D..., det er jo som at sige
solve(2+2=x,x)  aka. utrolig dumt 


Svar #16
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

 men i min verden så vil det blive - fordi at den kommer i parentes fordi at b er skrevet ind som +,

-(2,5)^2


Brugbart svar (0)

Svar #17
02. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#14: Nej nej. =)


Svar #18
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

# 17: jojo 


Brugbart svar (0)

Svar #19
02. juni 2009 af NejTilSvampe

 #15 - hvis du synes det er så dumt så løs den på din egen måde... Det var nu mest for at du kunne SE at x^2 har to løsninger, ergo at -2,5^2 = 6,25


Svar #20
02. juni 2009 af 215 (Slettet)

 solve x= -0,25


Forrige 1 2 Næste

Der er 26 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.