Fysik

raketligningen

03. juni 2009 af Pools (Slettet)

Ok nu jeg godt forvirret. Jeg læser her http://jopsen.dk/wiki/Raketligningen at der skal stå: 0=m*dv+u*dm. I mine papir jeg har fået af min fysiklære står der 0=m*dv - u*dm :S ? Hvilken en er rigtigt ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Prøv selv at gennemgå udledningen og se, om du kommer til korrekt fortegn.


Svar #2
03. juni 2009 af Pools (Slettet)

har fundet problemet nu, men ved stadig ikk hvilken af dem er rigtig. I http://jopsen.dk/wiki/Raketligningen bruges i andet led:

m*v = (m+dm)*(v*dv)+(-dm)*((v+dv)*-u) Altså her er sidste led v+dv*(-u)

I mine papir står der blot (m+dm)*(v*dv)+(-dm)*(v+u)

Hvilken en af dem er rigtig ? :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2009 af mathon

se
 http://peecee.dk/upload/view/173595


Skriv et svar til: raketligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.