Matematik

Brøkregneregler!

04. juni 2009 af Gieffoodplx (Slettet)

Hej, jeg vil gerne vide hvordan T bliver flyttet fra pV/T = R * n --> pV = n*R*T er der nogen der kan sige mig hvordan T bliver flyttet over på den anden side af lighedstegnet? På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2009 af pære banan yougurt (Slettet)

du ganger blot med T på begge sider af lighedstegnet!


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2009 af NejTilSvampe

 (pV/T)*T = pV

(n*R)*T = n*R*T

pV = n*R*T


Svar #3
04. juni 2009 af Gieffoodplx (Slettet)

tak!


Skriv et svar til: Brøkregneregler!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.