Andre fag

Ingen "hjemme noter" under mundtl. eksamen

04. juni 2009 af Schii (Slettet)

Halløj :)

Jeg har flere gange fået at vide, at vi må medbringe alle vores noter til forbedredsels lokalet, MEN at man ikke må tage de noter man har med hjemmefra med ind til lærer og censor - KUN de ting man har skrevet under tiden.

Jeg søger lidt efter dokumentation for, at man ikke må have sine hjemme noter med indtil censor og lærer, og støtte sig til dem :)

Har prøvet, at kigge lidt på regler og sådan men kunne ikke lige finde noget ;)

- nogen der kan hjælpe? - det ville være så dejligt! :)
Du er også velkommen til, at kommentere det jeg har skrevet,

Undskyld mine tastefejl men har lidt travlt :b


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. juni 2009 af heeii (Slettet)

Ved at ved fsa-mundtlig dansk må du kun have de noter med ind til lærer/censor som du har skrevet i forberedelsestiden. Ved ikke om det samme gælder ved din eksamen, men tror måske??? Det kan også være for uoverskueligt med mange noter. Du skal jo kun bruge få stikod, til at komme igang igen, hvis du er gået i stå. Det er ihvertfald min mening om noter til elsamen.


Svar #2
04. juni 2009 af Schii (Slettet)

Det var kun få stikord nemlig, men ja så gælder det nok heller ikke her :)


Brugbart svar (3)

Svar #3
05. juni 2009 af allan_sim

#0.

Det er som udgangspunkt forkert, medmindre der er særlige regler i de enkelte fag. Den generelle bestemmelse lyder

"§ 14. Anvendelse af hjælpemidler under en prøve er tilladt, medmindre der i reglerne for de enkelte uddannelser er fastsat begrænsninger i brugen heraf, jf. dog stk. 2.

Stk. 2. Institutionen kan fastsætte begrænsning i adgangen til at anvende elektroniske hjælpemidler, herunder medbragte elektroniske hjælpemidler, hvis det er nødvendigt af kapacitetsmæssige grunde."
 

Så medmindre der specifikt står andet i fagets læreplan, må man have noter med hjemmefra til såvel forberedelse som eksamination.

Kilde: www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx


Svar #4
05. juni 2009 af Schii (Slettet)

Okay, det må jeg så undersøge nærmere ;) Tak skal du have ;)


Svar #5
05. juni 2009 af Schii (Slettet)

Jeg gik ud fra, at man kunne finde særlige regler i de enkelte fag på undervisningsministeriets hjemmeside (www.uvm.dk) og søge på international økonomi B HHX - omkring det man må have med.

Men når jeg går ind under "international økonomi B", beskrives en anden prøveform med, at man kan bearbejde sin opgave i 24 timer. Men i vores tilfælde går du op, trækker en tekst og går direkte i forbedredelsen.

Kan desværre ikke lige finde hvor der står, hvad du må have med til forbedredelsen og eksamen under international økonomi B HHX.

Håber der er andre som er bedre til at søge end lige mig ;) det kunne være dejligt med hjælp :)
 


Svar #6
05. juni 2009 af Schii (Slettet)

Kort og godt vil det sige, at hvis der er særlige regler indenfor faget virksomheds økonomi B HHX - vil det muligvis stå på undervisningsministeriets hjemmeside, angående hvad man må have med til eksamen?

Desværre kunne jeg ikke rigtig finde det på hjemmesiden.. ;)


Brugbart svar (2)

Svar #7
08. juni 2009 af *CS* (Slettet)

Jeg var oppe i mundtlig dansk i dag - hvor jeg havde nogle gamle noter med ind, dog uden at bruge dem, hvorefter jeg spurgte min lærer om det egentlig var iorden, da jeg var i tvivl, hvortil han svarede, at 'ja, ja, det må man gerne. Det er overhovedet ikke noget problem'. Så det vil jeg mene, at man gerne må på gymnasie. Men tag da og spørg din lærer. Har I ikke en eller anden kontaktmulighed under eksamenslæsningen?


Svar #8
09. juni 2009 af Schii (Slettet)

Nope :) går du på STX? :) - har fået at vide, at man ikke må have hjemmenoter under selve eksamen, det jeg søger er mere et bevis for, at man ikke må :)


Brugbart svar (2)

Svar #9
22. juni 2009 af *CS* (Slettet)

Ja, jeg går på STX.


Skriv et svar til: Ingen "hjemme noter" under mundtl. eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.