Matematik

Rentesregning

05. juni 2009 af linelll (Slettet)

 Jeg har et spørgsmål som jeg er rigtig irriteret på :
 

Jeg har selv løst nogle opgaver med renter osv... men så..;

Sammenlign kapitalfremskrivning med eksponentialfunktioner.

Hvad skal jeg gøre her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2009 af josefine egholm (Slettet)

hej joy-musen :b

Kn=y

K0=b

(1+r) = a

n = x

Ved ikke om vi skal sige mere end det??
 


Svar #2
05. juni 2009 af linelll (Slettet)

 jamen vi skal snakke 20 minutter om det.

er du gal hvor er det trist at bruge tid på det her jose :'(


Skriv et svar til: Rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.