Matematik

Grundrelationen

05. juni 2009 af Jesper Mølgaard (Slettet)

Hej

Hvordan bevises grundrelationen?

Simpelt grafisk, men hvordan i "bogstav" form


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2009 af mathon

ethvert punkt på enhedscirklen
opfylder
x2 + y2 = 12

hvor
x = cos(θ)
og
y = sin(θ)

som indsat i enhedscirkelligningen
giver
cos2(θ) + sin2(θ) = 1


Svar #2
05. juni 2009 af Jesper Mølgaard (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Grundrelationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.