Matematik

potensvækst

07. juni 2009 af nynne258 (Slettet)

bare et hurtigt spørgsmål: er a i potensvækst og fremskrivningsfaktoren ligesom i eksponentiel vækst?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2009 af mathon

nej


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2009 af mathon

yo = b*xoa

y = b*(kxo)a = (b*xoa)*ka = yo*ka

Fy = y/yo = ka når Fx = x/xo = k


Skriv et svar til: potensvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.