Fysik

Kasteparablen

07. juni 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

hey derude,

Hvis man får opgivet disse to ligninger, der fortæller om en bolds bevægelse (parabel), i vandret position og lodret:

x = v0x *t
og
y = -1/2*g*t2+v0y *t
 

hvordan ville man så kune finde frem, til at hele banekurven kan skrives som:

y = (- g/(2*v0x2)) * x2 + (v0y/v0x) * x

jeg håber der er nogen der kan hjælpe. på forhånd taaak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:kast.doc

Skriv et svar til: Kasteparablen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.