Matematik

trekanter

08. juni 2009 af sunshine87 (Slettet)

hej. jeg skal op til mat i mogen og der en spørgsmål der lyder:

sammenhæng mellem sider og vinkler for den retvinklede trekant

jeg ved ikke hvad man skal fortælle om..


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2009 af morell18 (Slettet)

start med at fortæl at i en retvinklet trekant hedder de 2 korteste sider a og b kateterne, og den længeste side c hypotonusen. fortæl om pyth kat2+kat2=hyp2

sinv=mod/hyp cosv=hos/hyp tanv=modhos


Skriv et svar til: trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.