Debat

haster( hjælp til indfødt retsprøver den 17 juni 2009

08. juni 2009 af love6 (Slettet)

Er en der hjælp med indfødts retsrpøven som er 17 juni 2009.

Kender du til prøverne eller andet som kan hjælpe mig.....tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. juni 2009 af Roman Garcia

Du kan jo tage testen her på studieportalen.dk. Det er testen fra sidste år, og du kan finde den ovenfor under SP Test. Den er forholdsvis nem, hvis man har lidt indsigt i politiske og historiske forhold. Det skal dog siges, at den ifølge undersøgelser er så svær, at mange medlemmer fra Dansk Folkeparti ikke ville kunne bestå den. Det er jo lidt paradoksalt.  


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. juni 2009 af Kokosmarie (Slettet)

Den har i hvert fald ikke meget med integration at gøre; den er snarere lavet med det formål at holde folk ude under påskud af at 'sikre integrationen'... Men for at svare på dit spørgsmål; tror også bare du skal finde et sted på nettet, hvor du kan tage den en hel masse gange. Held og lykke med prøven.


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. juni 2009 af hæii (Slettet)

Jeg bestod den sidst, men der var mange der dumpede.

Du skal øve dig på et bestemt kompedie på ca. 180 sider om Danmarks histore, som de udvælger ca. 35 spørgsmål fra. Her: http://www.nyidanmark.dk/bibliotek/publikationer/rapporter/2007/indfoedsretsproeve_laeremateriale/index.htm

Men det er noget med at de nogle gange fjerner den fra nettet, så kan du nok købe den billigt det sted prøven afholdes. Hvis du læser den igennem, så skal du nok bestå. 5 spørgsmål bliver noget aktuelt noget, men ikke noget der er så vigtigt hvis du kan de andre spørgsmål. Du må have ca. 8 fejl tror jeg.


Skriv et svar til: haster( hjælp til indfødt retsprøver den 17 juni 2009

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.