Matematik

f´(x) for f(x) = b*e^kx

09. juni 2009 af stinstin (Slettet)

Hejsa...jeg skal differentiere en eksponentiel funktion....

f(x)= 7,04 * e^0,23x

Jeg kan se at for et få den ene værdi skal jeg bare regne e^0,23 = 1,2586^x

Men hvordan regner jeg mig frem til den anden værdi?

Den skal gi´: f´(x) = 1,6192 * 1,2586^x

Det er altså de første 1,6192 jeg ikke ved hvordan jeg regner mig frem til....


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2009 af peter lind

f(x)=b*ekx. f'(x)=b*k*ekx


Svar #2
09. juni 2009 af stinstin (Slettet)

Takker, så blev den rigtig: ))))......


Skriv et svar til: f´(x) for f(x) = b*e^kx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.