Fysik

Up·Ip=Us·Is

13. juni 2009 af LauraMøller (Slettet)

Hvad betyder det?? (Up·Ip=Us·Is)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: At produktet af strøm og spænding på hver side af en transformator skal være det samme.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2009 af MN-P (Slettet)

Hvor har du det fra?

Det ligner noget fra en transformator, hvor energien før og efter transformation er lige store. Dette er tilfældet hvis man har en ideel transformator og det har man i fysiktimen.

Up er spændingsforskellen over primærspolen

Ip er strømstyrken i primærspolen

Us er spændingsforskelden over sekundærspolel og

Is er strømstyrken gennem sekundærspolen


Svar #3
13. juni 2009 af LauraMøller (Slettet)

#2

Et papir vores lærer har givet os ..


Skriv et svar til: Up·Ip=Us·Is

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.