Studiejob

Job ansøgning

14. juni 2009 af Stego (Slettet)

Efter at havdet ringet til Kvickly extra i Slagelse vil de havde at jeg aflevere et par ord om mig selv er dette nok, vil gerne havde en slags evaluering på det:

Ansøgning til sommerferie job i kvickly Extra Slagelse

Jeg er en ung og frisk mand på 17år, som der søger denne stilling, da jeg ikke vil spilde min sommerferie. Jeg kan godt lide at arbejde, da jeg mener at det er vigtigt med erhveres erfarings når jeg senere i livet skal ud og søge efter mit levebrød, Desuden har jeg gode kunskaber indefor matematik, da jeg går på Slagelse gymnasium i en naturvidenskabelig klasse. Til dagligt holder jeg af at være sammen med min famile, hvor vi er mine forældre og mine 4 søskende. Dog har jeg ikke megen tidligere arbejdes erfaring. Udover at jeg har været avisbud i 3 et halvt år, som har givet mig de kvalifikationer som at skulle arbejde selvstændigt og holder regnskab over aviserne.
Jeg ser frem til at kunne arbejde for jer.

Mvh


Brugbart svar (3)

Svar #1
14. juni 2009 af -Ak- (Slettet)

I en jobansøgning er formålet at overbevise arbejdsgiveren om at man er godt egnet til jobbet - så undlad at skrive at skrive at du ikke har meget joberfaring, men læg i stedet vægt på de ting du er god til og kan tilbyde som medarbejder.. Dette kunne eksempel være at du er en glad og positiv person.

Eller måske at du er loyal, pligtopfyldende og stabil (såfremt dette passer på dig). Arbejdsgivere lægger som regel meget vægt på at man er stabil - kommer til tiden og dukker op til de vagter man har.

Men ellers en udmærket ansøgning - bare smør tykt på (dog kun i den grad du kan stå inde for den)

Men du skal jo helst sælge dig selv så dyrt som muligt ;)

Du skal desuden lige rette din ansøgning for stavefejl inden du indsender ;) hehe..

Pøj pøj med det - håber du får jobbet :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. juni 2009 af mwarming (Slettet)

Jeg vil dog lige komme med den anmærkning, at eftersom du søger et arbejde, hvor det gælder om at være service minded, så er dette vigtigt. Skriv, hvis du mener det passer på dig, at du er service minded, at du er imødekommende og udadvendt. For det meste af dit arbejde handler vel om, at du snakker med kunder og derfor er det vigtigt at du kan ekspidere dem ordentligt.


Skriv et svar til: Job ansøgning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.