Fysik

afbøjningsvinkel, bølgelængder

15. juni 2009 af trmotrmo (Slettet)

Skal finde rød laserlys´bølgelængde med ved ikke hvordan man beregner "fi" og hvad TG opløftet i -1 betyder??? Hvordan beregner man

Ligning: FI (afbøjningsvinklen) = tg opløftet til -1(S/L)

Fi = tg opløftet til -1(0,085 m/1,18m) = 4,12  

  forstår ikke tg og hvordan man kommer til resultatet.

S= afstanden fra 0 til 1 orden= 0,085 m

L= afstanden fra gitter til væg= 1,18 m


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: tg = tangens = tan


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2009 af mathon

φ1 = tan-1((0,085 m)/(1,18 m)) = tan-1(0,085/1,18) ≈ 4,12°
...........
se
 

Vedhæftet fil:gitter_illustration.doc

Skriv et svar til: afbøjningsvinkel, bølgelængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.