Studievejledning

HASTER_KARAKTER?? HELT LOST? KAN MAN IKKE KOMME IND VHIS MAN DUMPER I ET FAG?

15. juni 2009 af Semmaaa (Slettet)

HEj derude ;)

JEg er lidt nervøs over nogle af mine skriftlige eksaminer.

Håber der er ngn der kan hjælpe mig derude :)

Hvis man nu dumper i et skriftligt eksamen, f.eks. fysik. Og ens årskarater i skrftlig fysik er 10 og mundtlig også er 10.

og Fysik er adgangskrav i et videregående uddannelse man gerne vil tage..

Betyder det så man ikke kan komme ind fordi man har dumpet i skrftl eksamen? eller ?

I need your help :S


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. juni 2009 af lalalalama (Slettet)

du kommer jo ind med din årskarakter som de sendte ind tidligere.. Det kræver bare at du gennemføre din afgangseksamen, og det vil sige at du bare er til stede! Så du behøves ikke at bestå.


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. juni 2009 af 01-Rerup (Slettet)

Det kommer jo sådan set an på om det er en gymnasiel eller videregående uddannelse man skal søge ind på (; Hvis det er en videregående, som Semmaaa skriver det er, tages ens eksamenskarakter så sandelig også i betragtning og man kan ikke søge ind før man bestået og fået et eksamensbevis.

Jeg er ikke 100% men sådan som jeg har forstået det er det gennemsnittet af årskaraktererne og eksamenskarakterne der tæller, så med 10 i års burde du være sikker. Dog er der visse uddannelser, som kræver et bestemt snit i visse fag (fx matematik) så det skal du nok lige undersøge.

Håber du kommer ind!


Svar #3
15. juni 2009 af Semmaaa (Slettet)

#2
 tages ens eksamenskarakter så sandelig også i betragtning og man kan ikke søge ind før man bestået og fået et eksamensbevis.

Oke, men såvidt jeg ved får man eksamenbeviset uanset man består eller ej? eller tager jeg fejl?

#2

gennemsnittet af årskaraktererne og eksamenskarakterne der tæller, så med 10 i års burde du være sikker.

sådan troede jeg også det var indtil nogen forvirrede mig?


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. juni 2009 af Jekoa (Slettet)

#3

Du har ingen grund til bekymring... Lige meget hvor dårligt din eksamen er gået, består du samlet med minimum 5,7 i snit (og så har du fået -3 i eksamen)..

(10 + 10 + (-3))/3=5,7


Svar #5
15. juni 2009 af Semmaaa (Slettet)

orh tusind tak hvor jeg er lettet ;)


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. juni 2009 af Jekoa (Slettet)

#5

Så lidt ;-)

Du har det på A-niveau ikke??

Hvis ikke, og du altså har det på B-niveau, ændrer det ikke på, at du er bestået uanset hvad, men det ændrer lidt på snittet... Men det gør vel ikk så meget ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #7
16. juni 2009 af nicklas7 (Slettet)

Din regnefejl er skidt Jekoa. Det er ikke vægt 2 som skriftilig årskarakter derfor.

10-3/2=3,5


Brugbart svar (1)

Svar #8
16. juni 2009 af Jekoa (Slettet)

#7

Af og til laver jeg regnefejl, det indrømmer jeg gerne...

Men: dette er nu ikke en af dem - du er helt forkert på den!!

Hvordan du får denne udregning: '10-3/2=3,5'  - det kan jeg simpelthen ikke forstå, men forkert det er den i hvert fald!


Brugbart svar (1)

Svar #9
16. juni 2009 af sebastian.k (Slettet)

#7 Jekoa har medregnet den mundtlige årskarakter. altså bliver snittet 5,7 ... ikke 3,5


Svar #10
16. juni 2009 af Semmaaa (Slettet)

ok, det er lige meget nu :D Jeg har fået alle m skriftlige karakter og heldigvis er jeg bestået i alle sammen :D og endda i fysik med 4 ..... juhuuu hvor jeg glad ;D


Brugbart svar (1)

Svar #11
16. juni 2009 af sebastian.k (Slettet)

godt at høre (:


Brugbart svar (1)

Svar #12
16. juni 2009 af Jekoa (Slettet)

#10

Går du ikke på STX?

Hvordan kan du have fået dine skriftlige eksamenskarakterer allerede, når der har været censormøde i dag??

Det kunne jeg godt tænke mig at vide ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #13
16. juni 2009 af emm0 (Slettet)

Hej.

Jeg er også interesseret i dette.
Jeg kan ikke finde ud af om hvordan man regner det ud?

Tæller vægtningen?


Brugbart svar (1)

Svar #14
17. juni 2009 af Jekoa (Slettet)

#13

Hvad vil du gerne finde ud af? Hvornår vi får karaktererne, eller er det hvordan man regner gennemsnittet ud?

"Tæller vægtningen?" Hvis jeg forstår dit spørgsmål rigtigt (hvilket jeg ikke er sikker på), så ja, de tæller


Svar #15
17. juni 2009 af Semmaaa (Slettet)

Hehe ja jeg fik allerede to af mine skriftlige karakter for to dage siden og to af dem igår.. ligeså snart der var censormøde indskrev de karaktererne vidst ..

vægtning tæller hvis du skal regne dit snit ud, men jeg sys ærlig talt ikke det ændre så meget på snittet alligevel. ;)


Brugbart svar (1)

Svar #16
17. juni 2009 af sebastian.k (Slettet)

#12 jeg har også fået mine skriftlige løbene.. de første i går, de sidste i dag


Brugbart svar (1)

Svar #17
17. juni 2009 af Jekoa (Slettet)

Jeg har også fået 2 af dem i dag.....

Så de er lidt hurtigere end, jeg regnede med ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #18
17. juni 2009 af sebastian.k (Slettet)

går ud fra, du fik 12 i skriftlig tysk :)? heldige asen


Brugbart svar (1)

Svar #19
17. juni 2009 af Jekoa (Slettet)

Det ved jeg desværre ikke endnu.... Men forhåbentligt ;-) Censormødet var jo i går, og skolen har endnu ikke fået karakterlisten over tysk og dansk, som jeg venter på...

Men jeg fik da 10 i engelsk, hvilket overrakser mig meget (positivt)..... Havde regnet med 02, da engelsk normalt er mit absolut dårligste fag, og synes at min opgave var dårlig...


Brugbart svar (0)

Svar #20
17. juni 2009 af sebastian.k (Slettet)

sweet. går også ud fra, du får 12 i tysk hehe... uheldigt, jeg ikke var oppe..


Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.