Fysik

Lys

17. juni 2009 af colle92 (Slettet)

hej.

Jeg skal til eksamen i morgen i fysik... (hjælp) og jeg kunne godt bruge alt den hjælp jeg kan få.

ting jeg er lidt blank på er: konstruktiv interferens / destruktiv inteferens, DIFFRAKTION (slet ingen anelse) og frekvens.

og til sidst hvordan man finder bølgelængden hvis man har frekvensen og hastigheden ? (enten B=f/v eller B=v/f) B= bølgelængden f= frekvensen v= hastigheden.

Hvis har lidt information i vil dele så vil jeg blive meget glad.

på forhånd tak :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. juni 2009 af Booklover (Slettet)

Hey.

Prøv at se vedhæftede forklaring på konstruktiv/destruktiv inteferens, diffraktion og frekvens.

Held og lykke.

Smil M.


Svar #2
17. juni 2009 af colle92 (Slettet)

okay mange tak :)

hvis der er nogen der ved hvordan man isolere bølgelængden i bølgeligningen så sig lige til

hehe mange tak ;) 


Skriv et svar til: Lys

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.