Matematik

Hurtig ; ....Fortegn... + - = x osv.

17. juni 2009 af madsenhh (Slettet)

Nogle som hurtig kan ramse reglerne op for fortegn..

altså ment med at;

x - = x

- - = + osv. ?

tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2009 af Exupery (Slettet)

x*x=x (+)

-x*(-x)=x (+)

x*(-x)=-x (-)

-x*x=-x (-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. juni 2009 af ...Style... (Slettet)

- - = +

+ - = -

- + = -

+ + = +

Her har du "reglerne" Christina ;)

Style


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. juni 2009 af ...Style... (Slettet)

Det er faktisk regler. Det er ikke en tautologi, at (-1) * (-1) = 1 selv om det forekommer åbenlyst. Det kan udledes ud fra aksiomerne.

0 = 0*(-1) = ((1) + (-1)) * (-1)  = (1)*(-1) + (-1)* (-1) = (-1) + (-1)* (-1) <=> 1 = (-1)(-1)


Svar #4
17. juni 2009 af madsenhh (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Hurtig ; ....Fortegn... + - = x osv.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.