Matematik

enhedsciklen!

17. juni 2009 af mill2010 (Slettet)

sætning:
lad ABC være en retviklet trekant med C=90 grader. Der gælder da:
 

b = c * cos(A) og a =c * sin (A)

- er der nogle der vil forklare dette, med letforståelige ord? forstår det ikke!

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. juni 2009 af Daniel TA (Slettet)

Det er bare en sætning der er udledt ud fra definitionerne af sinus og cosinus i enhedescirklen. Undervejs i udledningen har man benyttet sin viden omkring ensvinklede trekanter.


Svar #2
17. juni 2009 af mill2010 (Slettet)

jamen hvordan skal jeg tolke det?


Skriv et svar til: enhedsciklen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.