Matematik

x*0=0

18. juni 2009 af Tamara- (Slettet)

okay, jeg skal bevise at x*0=0
jeg har løsningen på beviset, men ikke HVORDAN den der har skrevet det har fundet ud af det,..

Aks 4           x*0 = x*(0+0)
Aks 3           x*0 = (x*0) + (x*0)
Aks 3          (x*0)-(x*0) = ((x*0)-(x*0))+(x*0)
Aks 2           0=(x*0)+((x*0)-(x*0))=a*0+0=a*0


Brugbart svar (3)

Svar #1
18. juni 2009 af ...Style... (Slettet)

Man kan bruge, at (-x) er det additive invers til x samt distributiviteten.

x*0 = x * (x-x) = x*x - x*x = 0


Svar #2
18. juni 2009 af Tamara- (Slettet)

aah.. tak(:


Skriv et svar til: x*0=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.