Matematik

Hvordan åbner man parantesen?

18. juni 2009 af katrinebalkan (Slettet)

Hvordan åbner man en parantes der hedder: (x+h)^4?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. juni 2009 af ...Style... (Slettet)

Du kan indsætte det i formlen, som udledes i filen;)

Vedhæftet fil:Katrine.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. juni 2009 af Booklover (Slettet)

Du kan bruge kvadratsætningen (a + b)2 = a2 + b2 + 2ab, hvor du så i stedet sætter x og h i anden ;)


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. juni 2009 af ...Style... (Slettet)

#2 Sikker på det? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. juni 2009 af Booklover (Slettet)

Næhh ... ikke når du siger det på den måde!!

Beklager Katrine: lyt ikke til min fejlinformation så!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. juni 2009 af keg (Slettet)

(x+h)4=   ((x+h)2)2=     (x2+h2+2xh)2 =    (x2 + h2 +2xh)*(x2 +h2 +2xh)=      så er det blot at gange ind


Skriv et svar til: Hvordan åbner man parantesen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.