Matematik

Hjælp eksamen imorgen. 3spg jeg´ikk forstår!!!

23. juni 2009 af Cumano (Slettet)

Hej jeg skal snart op til mdt mat eksamen og jeg har lavet 15 spg færdig men jeg sidder og stadig med 3 spg som jeg intet forstår af! beviserne er for svære, og i opg 2 forstår jeg overhovedet ikk hvad jeg skal komme ind på.? håber nogen kan hjælpe. :)

1. DIFFERENTIALREGNING.
Der ønskes en gennemgang af den naturlige logaritmefunktion og den naturlige eksponentialfunktion. Vis også, hvorledes dette benyttes til differentiation af potensfunktioner.
 

2. TRIGONOMETRISKE FUNKTIONER
Gør rede for de trigonometriske funktioner mht. grafer, differentiation og svingninger.

3. DIFFERENTIALLIGNINGER
Forklar hvad der forstås ved en differentialligning og angiv nogle forskellige typer.
Gør rede for hvordan man løser differentialligninger af typen
• y’ = k
• y’ = a•y
• y’ = a•y + b
Forklar om den logistiske ligning.
 


Skriv et svar til: Hjælp eksamen imorgen. 3spg jeg´ikk forstår!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.