Generelt

12 taller

06. juli 2009 af williamvester0011 (Slettet)

Er der nogen fremgangsmåde til hvordan man kan få 12 taller ??


Brugbart svar (5)

Svar #1
06. juli 2009 af kimor (Slettet)

næ :)


Brugbart svar (4)

Svar #2
06. juli 2009 af Jerslev

#0: Jo - du skal kunne pensum.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (3)

Svar #3
06. juli 2009 af Freeclimber (Slettet)

Interesser dig for faget! Hvis din lærer kan se du forstår pensum, og du ikke bare er ligeglad, så bliver det belønnet! Ellers spørg din lærer hvad du kan gøre bedre - det gjorde jeg altid gennem HTX.


Brugbart svar (3)

Svar #4
06. juli 2009 af Daniel TA (Slettet)

#3 Gives karakterer også efter hvor interesseret man er? Så hvis man er super dårlig til et fag, men synes det er det mest spændende i hele verden så kan man godt få 7?


Brugbart svar (3)

Svar #5
06. juli 2009 af desert_eye (Slettet)

Hvis man synes det er spændende, så læser man meget om faget, samt søger ny viden ved siden af, og til sidst har man skrabet så meget viden til sig at man ligger på 12!  (Har selv prøvet det! - Kun et fag dog)


Brugbart svar (5)

Svar #6
06. juli 2009 af sandvig (Slettet)

I virkeligheden andler det vel primært om at være en dygtig eksamenstekniker!! det kan alle lære, så ja der er en metode. Den ideholder dog også at kunne faget :-) Men mange kan fagene og får ikke 12 alligevel fordi de ikke er gode til at disponere over tiden i eksamenslokalet.

Lær det - og så er 12-tallerne hjemme :-)

Få dig en tutor eller øv på gamle eksamensspørgsmål med en læsemakker allerede fra efter nytår (hvis eksamen er i maj/juni :-)) det er vigtigere at kende alle tidligere eksamensspøgsmål end at kende HELE pensum. Ved mange eksamener kender du jo også eksamensspørgsmålet eller har 24 timers foreredelse, det gør teknikken endu vigtigere....

Spurgte du efter en let vej til 12-tallerne...så nej den findes nok ikke for de fleste :-)


Brugbart svar (3)

Svar #7
06. juli 2009 af goathunter (Slettet)

du kan prøve at se om du kan lire en metode til det eller du kan bare lære stoffet. hvis du gennemfører en eksamen f.eks. matematik og det du gennemgår er rigtigt (og ikke let) kan de vel ikke give dig andet end 12 selvom du ikke har nogen "eksamensteknik".


Brugbart svar (3)

Svar #8
12. juli 2009 af TheRose (Slettet)

Du skal være godt med i stoffet og ellers bare læse læse læse og ikke glemme at forstå det du læser.. Og holde hovedet koldt under eksamens- og forberedelsesbordet (det er jeg fx ret elendig til)


Brugbart svar (3)

Svar #9
12. juli 2009 af Freeclimber (Slettet)

4# Jeg arbejdede meget sammen med en i et fag. Lad os bare sige, at kom man til eksamen skulle personen være glad for en middelkarakter - men han fik 12 hele året. Så ja - man kan godt få gode karakterer selvom man ikke er god til faget. Det handler om at ligne man er god til det! :) Men ellers ja, læse læse læse, og interesserer du dig for det, skal noget af det nok hænge fast. Jeg ligger omkring middel i alle fag indtil jeg fik SRP, programmering, teknikfag hvor jeg har fået 12 i alle fag både til eksamen og årskararakter fordi jeg synes fagene er spændende og udfordrende. Det kom af at læse læse læse og atter læse og supplere med stof udover pensum (hvilket dog ikke er nødvendigt, men gør det lang nemmere at forstå stoffet man skal igennem). Karakterer gives også udfra hvor aktiv du er i faget - så man kan godt være god og samtidig få 00 eller 2, det har vi flere eksempler på fra min gym tid.

En af de bedste metoder er næsten at lære andre om stoffet. Er der tid til det, så kan du jo øve dig på årgangene under dig - det plejer at falde i god jord.

Skal du huske ting kan bogen memo være en god idé at læse. Det hjalp mig til at huske det periodiske system + vægten på samtlige atomer. Fandt så efterfølgende ud af udenadslære i kemi var min lærer ligelgad med ;)

7# Det kommer lidt an på niveau. Det er svært at virke overbevisende hvis man er ustruktureret :) - og så vil de stille spørgsmål. Er du meget struktureret og virker overbevisende vil de ikke stille spørgsmål til det, da man jo viser man forstår at forklare stoffet.

Pøj pøj med det - håber du bliver glad fremover uanset udfald.


Brugbart svar (3)

Svar #10
19. juli 2009 af fwins (Slettet)

Læs bogen.


Brugbart svar (3)

Svar #11
08. august 2009 af Rixer (Slettet)

Du skal ikke bare læse og interessere dig du skal sørme også kunne forstå det sådan du er i stand til at forklare det.. Lad mig sige det kort.. Fuld forståelse giver topkarakter... og du skal hellere ikke spørge om alt du skal kun spørge når det er nødvendigt.. !!


Skriv et svar til: 12 taller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.