Studievalg og videregående studie

Findes der en webdesigner uddannelse?

12. juli 2009 af passionofpink (Slettet)

Hej!

Jeg er en pige der ligenu efter sommerferien skal i 9. klasse. Men som går, og drømmer om måske at blive webdesigner som voksen. Men foreløblig vil jeg gerne kunne blive indstillet til Stx, hvor jeg håber at kunne få datalogi i 3g. Hver dag er jeg på computeren divs. nettet, og har egen hjemmeside. Elsker at side og nørkle med programmering og webdesigns. Derfor kunne jo webdesigner uddannelsen måske være en mulighed...

Men er der overhovedet nogen uddannelse der hedder det? Og, hvor er det så henne man kan tage sådan en uddannelse?

Mange tak på forhånd :D


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. juli 2009 af Freeclimber (Slettet)

Der er blandt andet multimediedesigner http://www.ug.dk/uddannelse.aspx?article_id=udb-multimediedesigner du kan prøve at kigge på. Må jeg sprge hvorfor du vil på stx? På HTX er der jo kommunikation og IT, programmering, teknikfag hvor alle fag kan kombineres i den retning du gerne vil. Et C-fag er ikke voldsomt mange timer om ugen, så du kommer under alle omstændigheder til at lære det selv :) Men interesserer du dig for det er det jo ingen problem! Begynd at læs på det allerede nu, hvis du ved det er den retning du gerne vil - det er ikke spildt!


Svar #2
13. juli 2009 af passionofpink (Slettet)

Ok. Tak for oplysningen!


Brugbart svar (2)

Svar #3
13. juli 2009 af Unknown22 (Slettet)

Du kunne evt. også læse "Digitale medier og design" på ITU i København. Generelt er der ekstremt lav arbejdsløshed blandt færdiguddannede fra ITU i København.

Link til uddannelse: http://www.itu.dk/


Skriv et svar til: Findes der en webdesigner uddannelse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.