Matematik

parameterfremstilling

20. juli 2009 af jwan20 (Slettet)

uploder

Vedhæftet fil: p.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juli 2009 af mathon

se
 


Svar #2
20. juli 2009 af jwan20 (Slettet)

hvad skal jeg bruge t til???

skal jeg eliminer de to altså sætte x=y el. hvordan.

el. skal jeg kigge på x som om den vare en ligning.

jeg er lost


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juli 2009 af mathon

indsæt
på skift
de beregnede t-værdier
i

t4 - 4t2 + 3 = x


Svar #4
20. juli 2009 af jwan20 (Slettet)

når jeg sætter -1 ind for jeg 6 og ved indsættelse af 3 for jeg 48.
vil det sige at kurven skære x aksen i 6 og 48???


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juli 2009 af mathon

når -1 sættes ind giver det 0 dvs. S1 = (0,0)
                                                                      da t er beregnet på grundlag af y = 0
når 3 sættes ind giver det 48 dvs. S2 = (48,0)
 


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.