Matematik

Hjælp!!.

17. august 2009 af MarianneHolm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heeej. Jeg sidder her og skal løse 3 ligninger som jeg ikke forstår hvordan man gør.. pleas pleas hjælp..

5x^3+10x^2=0

x^3=15x^2

x^4= -27x..

Taaaak.. :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. august 2009 af Dynin (Slettet)

Du skal sætte så meget uden for en parentes du kan og derefter benytte nulreglen ...

5x3+10x2=0 ⇒ 5x2(x+2)=0 ⇒ x= ... regn selv ;-)


Skriv et svar til: Hjælp!!.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.