Matematik

Korrekt?

18. august 2009 af Yow! (Slettet)

a(x-(-1))(x-2)(x-4)       =     x^3 -8 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. august 2009 af Isomorphician

Nej, gang parenteserne ud.


Svar #2
18. august 2009 af Yow! (Slettet)

jeg starter med at gange de to første paranteser.......

(x+2) (x-2)     

x^2 -4^2

også ganger jeg ovenstående med det sidste led....

men hvordan?????


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. august 2009 af Isomorphician

(x - (-1))(x - 2) =

(x + 1)(x - 2) =

x2 - 2x + x - 2 =

x2 - x - 2


Svar #4
18. august 2009 af Yow! (Slettet)

x^2 - x - 2  · (x-4)

x^3 * - x^2 - 2x

korrekt?


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. august 2009 af Isomorphician

(x2 - x - 2)(x - 4) =

(x2 - x - 2)x - (x2 - x - 2)4 =

x3 - x2 - 2x - 4x2 + 4x + 8 =

x3 - 5x2 + 2x + 8


Svar #6
19. august 2009 af Yow! (Slettet)

takker!!!!


Skriv et svar til: Korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.