Matematik

Førstegradsligning?

18. august 2009 af 260587 (Slettet)

Hej allesammen er 2x2 – 6x = 0 førstegradsligning? hvad gør jeg for at finde diskriminanten af førstegradsligning, kan kun huske andengradsligning


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er en andengradsligning.

Du kan ikke finde diskriminanter til førstegradsligninger.


Svar #2
18. august 2009 af 260587 (Slettet)

hvordan finder jeg diskriminanten til dette? har jo ikke en c værdi ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2009 af Isomorphician

c = 0

Brug nulreglen til at løse denne opgave.


Svar #4
18. august 2009 af 260587 (Slettet)

kan det passe at diskriminanten bliver 36?


Svar #5
18. august 2009 af 260587 (Slettet)

Glem #4

kan det passe at rødderne bliver

x = 3 V x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. august 2009 af Isomorphician

Det kan det godt.


Skriv et svar til: Førstegradsligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.