Fysik

Sky Tower

22. august 2009 af Fnulle00 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen!

Jeg sidder med opg 4 fra Fysik A studenter eksamen 2004: http://www.emu.dk/gym/fag/fy/uvm/eksamen/2004_7_2.pdf

men kan simpelthen ikke få løst a' eren jeg får 112 m? :-S jeg bruger ellers formlen v2-v02=2a(s-s0)?

En der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Og hvad er dine mellemregninger?


Svar #2
22. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

hov undskyld :-)

de kommer her:

94km/t2-02=2·(4·9,82)m/s2·(s-0) hvoraf jeg isolere s... og får 112,..


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvorfor har du sat a = 4*9,82 m/s^2?


Svar #4
22. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

#3

Der står i opgaven at man bliver udsat for en kacc. på  4*g?


Svar #5
22. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

ahh møg! Det er kun ve dopbremsningen at man bliver udsat for de 4g :-S my bad! Takker Jerslev :-D


Svar #6
22. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

hov nej vent! Hvis jeg sætter a=9,82 får jeg 449,90m!?!


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#6: Husker du at omregne de 94km/h til m/s?


Svar #8
22. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Hov det da også rigtigt! :-S prøver lige..


Svar #9
22. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Jep så er den hjemme! 34,71m, hvilket passer med det nogen af de andre fik :-)

Har du også mulighed for at hjælpe med c? Eller bare lede mig i retningen af hvilken formel jeg skal bruge?


Brugbart svar (1)

Svar #10
22. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#9: Her skal du igang med at kigge på, hvornår bremsekraften har reduceret hendes hastighed til 0.


Brugbart svar (1)

Svar #11
22. august 2009 af mathon

tid for hastigheden 0: √((2*Δh)/g) + (v/(4g)

.............

Δh = Δs = s-so


Svar #12
22. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

ok tak til jer begge, jeg nusser lige med den så :-)


Svar #13
22. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

t0=√((2·(s-s0))/g) + (v/(4·g)⇔√((2·(34,7144))/9,82) + ((94/3,6)/(4·9,82))=3,32s?


Skriv et svar til: Sky Tower

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.